Hvordan bli kvitt rotet raskt

April 8

Bli kvitt rotet har ikke føler en overveldende oppgave. Du kan ta små skritt i dag for å kvitte deg med rot. Alt som trengs er litt tid, en søppel pose og kanskje noen organisere verktøy.

Søppel eller donere den

Gi deg selv en tommelfingerregel: Hvis det ikke har vært brukt eller slitt i et år, er det tid å kaste bort eller donere den. For eksempel den genseren trodde du elsket fjor høst med kodene fremdeles på det, kan du gå i din donasjon haug. Det samme gjelder for at bilderammen sitter tom på bokhyllen. Hvis du ikke bruker den, er det rotet og det tid å kvitte seg med den.

Sette en rengjøring tidsplan

Den beste måten å bli kvitt rotet er å rengjøre ofte. Når du ikke vaske hver uke eller to, skjer det rot. Kjøp en kalender og Merk dagene du vil rense. Du kan for eksempel bruke 30 minutter hver tirsdag kveld til Klesvask, 20 minutter lørdag morgen til støvtørking, og søndag kveld for å gå gjennom stabelen av søppelpost.

Kjøp organiseringsverktøy

Organisere verktøy kan være spesielt nyttig for skap som er rotete. Det er arrangørene for alt for: sko rack, hyller for gensere og ekstra skapet hyller. Du kan lagre viktige filer eller papirarbeid det arkivskap er også bra for skap.