Hvordan bli kvitt rotet & organisere rom

January 2

Hvordan bli kvitt rotet & organisere rom

Rot gjør selv et stort rom ser mindre: gjør det også vanskelig å finne ting, som skaper stress og spenninger. Holder din hjem organisert og ryddig gratis er en vane som skal praktiseres daglig---fra kaste unødvendig e-post til å ha et sted å lagre din makeup etter benytter den. Fjerne rotet fra hjemmet vil ta litt tid i begynnelsen, men etter den første ryddingen, er det enkelt å holde organisert i bare en liten mengde tid hver dag.

Instruksjoner

•Sort gjennom dine eiendeler og angi dem i butikken, reparere, kaste og holde. Begynn med et lite kott, nattbordet eller kommode. Gå til andre deler av hjemmet ditt når de mindre jobbene er fullført. Ta en del av hvert rom og Tilbring tid til å organisere. Høste belønningene av lagringstiden normalt brukt leter etter manglende elementene.

•PURGE eller kaste klær eller andre elementer du ikke har brukt eller slitt i fjor.

•Tilordne plass til hvert element. Hvis du ikke har nok plass, har du for mye ting eller ikke nok lagringsenheter. Re-tenke elementer prioriteres i ditt hjem. Selge, eller donere de ekstra elementene.

•Contain elementene du vil beholde i et angitt område. Kjøpe forskjellige størrelser av plast oppbevaringsbokser tilgjengelig på rabatt eller dollar butikker. Merk boksene på slutten, og lagre boksene i et skap, skap, loftet eller under sengen. Kjøpe møbler som dobler som lagringsplass, for eksempel sjeselonger, kaffe eller avslutter tabeller med oppbevaringsrom i dem.

•Include opprydding gang i aktivitet. Utføre en nattlig rot patrulje med hele familien. Still inn en tidtaker for 10 minuttene og har hvert familiemedlem gå gjennom huset, setter bort sin retter, sko og andre eiendeler. Du tror kanskje at 10 minutter er for kort tid å rydde hjemme, men når du har et sted for alt, og har kastet unødvendige elementer, er det tilstrekkelig.

Tips og advarsler

  • En enkel måte å huske hvordan å holde rot unna og har en organisert hjem er å tenke på forkortelsen S.P.A.C.E. Forkortelsen står for sortering, rense, tilordne, containerize og likestiller, som er nøkkelen til en rot gratis hjem, og ble skapt av Julie Morgenstern, organisere ekspert.