Hvordan bli kvitt Roosting svelger

November 18

Hvordan bli kvitt Roosting svelger

Svalene er en vakker tillegg til eventuelle landskap, med mindre selvfølgelig landskapet er hjemme. Og uansett hvor rotete, høyt, eller farlig for helsen deres tilstedeværelse kan være, bør du flytte dem til en mer passende roosting plass og ikke skade seg. Svalene er en beskyttet art urovekkende reir mens egg finnes er ulovlig, så fremgangsmåten i denne artikkelen er utformet for å brukes når svalene har forlatt din hjem og overførte sør for vinteren.

Instruksjoner

•Kontroller at alle svalene har forlatt. Svalene bygge reder langs sidene av bygninger, vanligvis under takskjegget eller en Fortelt å beskytte dem mot elementene. Start observere fuglene og en oppmerksom på når tallene begynner å synke. I de fleste tilfeller, fugler lar sammen, men det kan være en straggler eller to.

•Fjern reir. Svelge reir er bygget av gjørme og krever et par skritt å fjerne dem med hell. Det første trinnet er å slå ned reiret med en spade eller andre long håndtert implementere. Fjern så mye av gjørma som mulig er forsiktig med å skade den underliggende strukturen.

•Vaskestasjonen tømmes bort resten med en trykksatt vann slange. Du kan bruke en rensing agent, men bør du teste materialet å sørge for at rensemiddel ikke etterlate noen skade.

•Dekk området i fugl netting. Fuglen mesh er en polyuretan netting som kan monteres inn i en rekke steder lett. Denne mesh hindrer svalene kommer tilbake våren og gjenoppbygge reiret. Svalene fugler av vane og vil returnere sesong etter sesong bosetter seg og øke deres ung.

Tips og advarsler

  • Svalene er føderalt beskyttet art og kan ikke fjernes hvis det er egg i redet. Sørg for at du venter for fuglene å forlate før du fjerner noen av reir.