Hvordan bli kvitt pinlige lukt

May 3

Hvordan bli kvitt pinlige lukt

Uønsket lukt har potensial til å være pinlig. Hvis lukt hender å bli hjemme vil du måtte kvitte seg med det og rask. Ofte kan disse lukt ta litt lengre tid å legge merke til hvis de er rundt deg regelmessig, men når du får en duft, er det på tide å ta affære. Du må finne skyldige og planlegge en all-out angrep.

Instruksjoner

Finne kilden til lukt og fjerne den. Sitronsaft, natron og eddik er sannsynlig å være din beste verktøy for å bli kvitt lukt. Avhengig av hvor lukt kommer fra avgjør hvordan du vil best kan utnytte disse verktøyene.

•Eliminate stank fra en stinkende kattunge søppel bokse med dumping boksen å sørge for at det er ingen klumper igjen. Hell litt eddik i bunnen av boksen, og deretter legger nok natron å dekke bunnen. Legg til litt vann og la den suge i noen timer. Deretter vaske med varmt såpevann, skyll og fylle som vanlig.

•Fjern pinlig kroppen lukt ved å følge en diett av god personlig hygiene. Dusj daglig. Unngå visse matvarer som pleier å øke kroppslukt som rødt kjøtt, hvitløk, løk og kaffe. Spis mer frukt og grønnsaker siden de er fylt med klorofyll, som er en naturlig odor fjerne. Bli kvitt mye kroppshår som mulig for å redusere lukt. Bruk en god antiperspirant og en natron basert kropp pulver etter dusjen.

•Reduser slitasjen dårlig ånde lukt etter flere forebyggende tiltak. Først alltid dun, pensel, og bruke et munnvann. Unngå tørr munn. Drikk mye vann og holde et godt kosthold fylt med frukt og grønnsaker. Gjør ikke røyk eller drikke alkohol.

Tips og advarsler

  • Bruk en sink basert pulver eller deodorant å eliminere lukt.