Hvordan bli kvitt muggen lukt i huset

December 13

Hvordan bli kvitt muggen lukt i huset

Muggen lukt i huset kan være en kilde til forlegenhet. Når du har en område av din hjem som lukter muggen, kan det hende du lyst til å tillate selskapet å gå inn i området på grunn av den negative følger forbundet med denne typen av støtende lukt. Men med riktig teknikk og metoder, kan du bli kvitt det muggen lukten i huset en gang for alle.

Instruksjoner

•Dry området ved hjelp av en avfukteren. Fuktige områder er mer sannsynlig å lukter muggen, spesielt hvis det finnes en stor mengde fuktighet i luften.

•Spread natron over fuktige områder for å fremskynde tørking prosessen. Natron vil absorbere fuktighet og kvitte seg med den muggen lukten. Vakuum opp bakepulver.

•Øk luftsirkulasjon ved å slå på eksos ventiler og åpne vinduer. Bærbare fans og tak fans kan også hjelpe øke luftsirkulasjon og kvitte seg med den muggen lukten.

•Åpne nyanser. Mugg og andre stoffer som forårsaker muggen lukt kan trives i mørket, og sol kan hjelpe reversere denne effekten.

•Fyll en sprayflaske med eddik og spray ned området som lukter muggen. Eddik hjelper for å nøytralisere lukt og sin egen lukt vil bare hvile i noen minutter. Bruk eddik til å skrubbe bort noen flekker av mugg du finner.