Hvordan bli kvitt muggen lukt fra leker

April 2

Mold kan begynne å vokse på overflater så raskt som 24 timer etter at de er utsatt for vann. Ubehandlet, mold feeds på organisk materiale og forårsaker skade. En muggen lukt er en advarsel skilt som leker eller andre objekter er utsatt for mold. Utstoppa leker burde være renset raskt og grundig å hindre ytterligere skade og helse problemer forårsaket av mold eksponering. Riktig rengjøring metoden får favoritt leker tilbake i ditt barns hender i nesten ingen tid.

Instruksjoner

•Fargeringer av alle synlige flekker av mold eller mugg ved hjelp av en klut eller visp kost. Gjøre dette utenfor for å unngå spredning muggsoppsporer i ditt hjem.

•Hang av utstoppede dyr på en klessnor eller spre dem på et teppe i solskinnet. Dette vil hjelpe dem tørk godt. Hvis du ikke har tilgang til en utendørs klessnor, henge dem opp eller spre dem ut innendørs nær en fan.

•Kontroller tørr leketøy for en muggen lukt eller synlig mugg flekker. Hvis lekene er fortsatt dirty, sjekk koden for å fastslå om de er Apparat washable. Hvis mulig, vask med vaskemiddel og varmt vann. Tørr lekene på klessnor.

•Kontroller leker for flekker etter hvitvasking og tørking. Hvis flekker eller lukt forbli, spray overflaten med hvit eddik og la leker tørr utsiden. Eddik har en sterk lukt som varer i flere timer, men det er sikkert mange materialer som kan bli skadet av blekemiddel eller en annen desinfeksjonsmiddel.

Tips og advarsler

  • Eddik kan også brukes til å fjerne muggen lukt fra plastleker. Spray artikler med eddik og la luften tørr.
  • Klor fjerner mugg og muggen lukt, men bør ikke brukes på de fleste ting leker fordi det kan fjerne farge fra stoffet.
  • Mold kan forårsake luftveisproblemer, irritasjon i øyne, nese, hals og huden og andre helseproblemer. Ren muggen leker i et godt ventilert område.