Hvordan bli kvitt Mold på en stoff paraply

August 27

Det kan være usmakelig å åpne din gårdsplass paraply og oppdage mugg danner i foldene av stoffet. Mugg skjemaer i fuktige steder der oksygen ikke sirkulerer effektivt. Når du holder et stoff gårdsplass paraply foldet tett etter blir våt, oppretter du et ideelt miljø for mold og mugg å utvikle. Ta umiddelbare skritt for å bli kvitt denne formen å fjerne skjemmende flekker og sørge for at familiemedlemmer ikke er utsatt for mold sporene.

Instruksjoner

•Åpne stoff paraplyen å vurdere omfanget av mold. Kontroller at du er ute i frisk luft å fjerne mold fra paraply stoffet.

•Sett på gummi hansker og bruk stiv pensel til å børste briskly på mold på stoffet. Ofte bare børsting på mold og mugg sporer vil fjerne en betydelig del av farging spores.

•Mix 1 ss. oksygen blekemiddel med 2 kopper varmt vann i bøtte. Teste et iøynefallende område av paraply stoff med en liten mengde av blekemiddel blandingen å sikre at det ikke skade stoffet. Etter flere minutter, hvis ikke endre resultatene i stoff, gjelde blekemiddel blandingen mold flekker med svamp. La bleke blandingen på flekker i 30 minutter og skyll av med klart vann.

•Mix 2 ss. hvit eddik med 1 kopp varmt vann. Bruke eddik løsningen på mold flekker med svamp og skyll av med klart vann.

•Åpne paraplyen bredt på en solrik dag og la solen å skinne direkte ned på mold flekker. Ofte solskinn er alt som er nødvendig for å fjerne mold og mugg flekker fra stoff naturlig.

Tips og advarsler

  • Forhindre fremtidige mold problemer aldri lagrer stoff paraplyen i en lukket stilling når det er vått.