Hvordan bli kvitt Mold på en Bee Balm plante

September 29

Hvordan bli kvitt Mold på en Bee Balm plante

Mold trives i områder der luften omløpet og sollys er lav, og kan være en skjemmende plett på noen anlegg. Bee balm planter er spesielt utsatt for en slags mold kalt pulveraktig mugg. Heldigvis, med riktig behandling og omsorg, du kan trygt og rimelig bli kvitt mold på en bee balm plante.

Instruksjoner

•Prune infisert deler av bee balsam plante. Dette vil øke luftsirkulasjon, redusere sjansen for mold. Det også fjerner mold og kan inkluderes i jevne beskjæring.

•Kombiner 1 gallon av vann, 1 ss. natron og flere dråper parabolen vask vaskemiddel i en plen sprøyta. Bland innholdet godt å danne en såpe blanding.

•Spray blandingen på bee balm anlegget, som dekker alle bladene, særlig dem infisert med mold. Denne blandingen endrer pH-nivået på bladene, gjør det umulig for mold å fortsette å vokse.

•Continue sprøyting bee balm anlegget daglig, til mold forsvinner helt. Sjekk anlegget ukentlig for å returnere mold. Hvis den returnerer, gjentar du trinnene.

•Fyll en spray flaske med vann, og deretter legge til to til tre fedd knust hvitløk. Spray hvitløk vannet direkte på bee balm anlegget ved første tegn på mold. Kontroller at toppen og bunnen av bladene er dekket med løsningen.

Tips og advarsler

  • Når beskjæring, verktøyet brukes kan spre muggsoppsporer å andre planter. DIP bladene på verktøyet i en blanding av en del blekemiddel til fire deler vann etter hver trim. Dette vil drepe alle muggsoppsporer og hindre dem fra å spre seg. Vanning bee balm anlegget i morgen vil tillate solen raskt tørke, redusere sjansen for mold til skjemaet.