Hvordan bli kvitt Mold i et lite bad med ingen Vinduer

June 30

Hvordan bli kvitt Mold i et lite bad med ingen Vinduer

Mold er vanligvis alltid til stede i luften, men i orden for den å slå seg ned og blomstre trenger fuktighet og mat. Badene er utsatt for mold vekst på grunn av sine fuktig, fuktige miljøer. Eksponering for mold kan føre til sykdom og luftveisproblemer, så det er viktig å utrydde bad mold umiddelbart. Rengjøring på badet regelmessig og holder den tørre er den beste måten å kontrollere muggvekst. Holde et lite bad med ingen vinduer eller vent tørr kan være en utfordring.

Instruksjoner

•Sett på beskyttende briller, et ansikt maske og gummi hansker å beskytte deg mot inntak eller berører giftig mold eller liten muggsoppsporer.

•Fyll noen nondiluted hvit destillert eddik i en spray flaske for mold på dusj vegger. Spray veggene og la den sitte i en time. Deretter skrubbe veggene med en scrub pensel og skyll med en ren, våt klut. Tørr dusj veggene med et rent håndkle.

•Fjern mold fra din dusj gardin av hvitvasking det i varmt vann på milde syklusen med vaskemiddel. Tørr på lav varme i flere minutter eller til det er tørt nok til å bære uten drypp og henge den tilbake opp, sprer det ut jevnt på dusj stangen til slutt tørker.

•Bruk hvit destillert eddik å fjerne mold på grout mellom din fliser. Spray grout med eddik og la det sitte i en time. Skrubbe mold av med myke kratt pensel og skyll med en ren klut. Tørr med en feilfri håndkle.

•Soak mildewed bathmats i et badekar fullt av vann og 1 ss. blekemiddel i en time. Skyll matter med rent vann og stå dem opp i badekaret tørr eller la dem tørke ute i frisk luft. Fjerne verneutstyr.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å kontrollere fuktighet på badet gjennom tilstrekkelig ventilasjon. Hvis du ikke har et vindu på badet, kan du bruke en avtrekksvifte mens du dusjer. Hvis du ikke har en avtrekksvifte, kan du kjøpe en på noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken. De er billig og enkel å installere.
  • Kontroller alltid at du er i et godt ventilert område mens du arbeider med blekemiddel. Åpne så mange ytterdører og vinduer som mulig.