Hvordan bli kvitt Mites på innendørs tepper & møbler

June 26

Mites er mikroskopiske familiemedlemmer arachnid. Støvmidd er det oftest funnet i hjem og antas å være primære allergenet i hus støv, ifølge nettstedet Dr. David Büscher, hvis spesialitet er miljømedisin. Andre typer midd inkluderer edderkopp og skabb. Støvmidd trives i høye nivåer av fuktighet og kan leve som lenge fire måneder spise skur huden fra kroppen, mens spider mites feed av planter. Skabb bor på menneskekroppen forårsaker kløe og irritasjon til hud.

Instruksjoner

•Vacuum teppet og stoppede møbler daglig. Bruk et HEPA (high efficiency partikler luft) filter vakuum, som er utviklet for å fjerne allergener. Spre plantevernmidler pulver på teppet og stoppede møbler som sofaer og stoler. Les instruksjonene på etiketten til å bestemme hvor lenge å la den på teppet og møbler til drepe mites. Vakuum pulveret til å fjerne de døde midd.

•Purchase en avfukteren. Holde avfukteren i rommet med tepper og møbler. Avfukteren vil redusere luftfuktigheten til under 50 prosent.

•Tørk ned møbler. Bruke en mikrofiberklut og multisurface renere og støv spray. Dette kan brukes på møbler som hyller eller tabeller. Du kan også damp ren stoppede møbler å kvitte seg med midd.

•For å hjelpe holde midd av stoppede møbler, plasserer plast dekker over den. Erstatte teppe med en ikke-organisk materiale som motstår mite infestation eller eller med tregulv. Hvis erstatter stoppede møbler, velge alternativer som damp renset.

Tips og advarsler

  • Vask sengetøy på sengen og steam rent gardinene for å bli kvitt mites i ditt hjem.