Hvordan bli kvitt Mites fra roser

July 23

Spider mites er små edderkoppdyr som trives på bare om noen plante i hagen din, spesielt roser. Drepe spider mites kan være vanskelig, fordi du ikke vil drepe fordelaktig bugs innmatingens på spider mites. Det er organisk og kjemiske metoder som mål bare spider mites.

Instruksjoner

Hvordan bli kvitt edderkopp midd

•Locate spider mites på undersiden av din rosebusk blader eller toppen hvis din infestation er svært dårlig. Mites er svært liten, slik at du ikke kan se wogole med mindre du bruker et forstørrelsesglass. Et tegn på infestation har blader som ser gulnet, krøllete, tørr og små hull hvor spider mites feed. Noen ganger bladene tørke opp og faller helt.

•Hose ned din rosenbusker å banke av spider mites. Edderkopp midd trives på støvete, tørre blader. Gir overhead vanning hånd vanning eller bruke et sprinkleranlegg en gang om dagen, spesielt hvis du bor i et område som har lite nedbør. Dette vaske av støvete bladene og slå av midd samtidig. Forsiktig spray undersiden av bladene, også. Vann om morgenen slik at bladene blir tørr ved mørkets frembrudd. Etter at du har fått kvitt din spider mites, forsiktig spray rosene regelmessig for å hindre en annen infestation.

•Apply neem olje, som er en miljøvennlig, nontoxic vegetabilsk-baserte olje, til din rosebusk blader. Neem olje kan misfarges en rose blomstrer, så forsiktig eller testområde først. Spray neem olje på topper og bunner av bladene og rundt foten av rose bush. Spray rosebusk etterlater når en uke til spider mites er borte. Neem olje vil ikke påvirke fordelaktige insekter eller skade dyr eller mennesker.

•Introduce gode bugs som spiser spider mites. Disse feilene kan kjøpes på hage lagrene og online-forhandlere. Feil som kan være nyttig i å spise spider mites er pirat bugs, store øyne bugs, lady bugs eller biller, blonder vinger, Trips, edderkopper og overvintringen midd, ifølge University of California landbruk programmet.

•Spray steg busker med et insektmiddel å drepe spider mites. Dette er en siste utvei, som det også kan drepe de gode bugs i hagen din. Det er miticides som kommer under kjemiske navnene abamectin, bifenthrin og dicofol. Bruke miticides og insektmidler fungerer best når det gjøres i forbindelse med sprøyting bladene daglig.

Tips og advarsler

  • Bruke metoden minst-invasiv for å kvitte seg med midd. Du ønsker å oppnå resultatene med minst skader din rose busker, lommeboken og miljøet som mulig.
  • Bruk insecticides og miticides med forsiktighet, som de er giftige for dyr og mennesker. Må ikke sprøytes på vindfulle dager.