Hvordan bli kvitt lukten fra Refinishing tregulv

November 24

Hvordan bli kvitt lukten fra Refinishing tregulv

Etter refinishing tregulv, fyller en sterk kjemisk lukt luften. Tre flekken, polyuretan og andre kjemikalier til refinish parkettdekke inneholde skadelige gasser som gjør hjemmet ubehagelig. Når du merker lukten, fjerne røyk raskt for å beskytte helsen til planter, dyr og mennesker i hjemmet. Riktig absorpsjon og ventilasjon av luktene fjerner farlig røyk og forlater hjemmet lukter frisk.

Instruksjoner

Slå varmen på hjemme og lukke alle vinduer. Fjern dyr, planter og folk fra hjemmet i to til tre dager for at varmen å kurere en oljebasert finish.

•Åpne vinduene i hjemmet for å fjerne polyuretan lukt. Aktivere takvifter og plasser fans i vinduet til sirkulerer luften.

•Plasser en høy effektivitet particulate luftfilteret (HEPA) i klimaanlegget å fjerne partikler fra luften. Kjøre klimaanlegget daglig for å fjerne tregulv lukt fra hjemmet.

•Fyll boller med hvit destillert eddik og plassere dem i rommet som inneholder sterkeste lukt. Tillate eddik til å absorbere lukt tre mål i to til tre dager.

Tips og advarsler

  • Skjule lukten av kokende kanelstenger og appelsinskall på ovnen toppen fylle hjemmet med en søt lukt. Se vannet nøye slik at det ikke koke tørr.
  • Aldri avreise stående vann på tregulv fordi det vil absorbere i tre.