Hvordan bli kvitt lukten fra kjelleren leiligheten lukt?

May 31

Hvordan bli kvitt lukten fra kjelleren leiligheten lukt?

Kjelleren leilighetene kan har alle fasiliteter i en aboveground leilighet og ser mer ut som et hjem enn en kjeller. Dessverre, uansett hvor mye arbeid gikk i snu området i en varm og innbydende leilighet, den umiskjennelige "kjelleren lukt" kan være. Heldigvis vil flere rimelige produkter hjelpe naturlig eliminere luktene og friske en kjellerleiligheten. Bruk disse metodene alene eller sammen med hverandre for å maksimere lukt fjerning.

Instruksjoner

•Dekk tepper med et lag av natron fjerne ubehagelig lukt fanget i teppet fibrene. La brus pulver på teppet i flere timer eller over natten, deretter fjerne den med en støvsuger.

•Eliminate lukt i luften ved å plassere boller av hvit eddik rundt kjellerleiligheten. La sitte i 24 timer. Forkast eddik og fylle boller hvis lukt. Alternativt kan du fjerne lukt fanget i vegger av tørke overflaten med en ren klut fuktet i hvit eddik og la det tørke uten skylling det av.

•Lag en helt naturlig og egendefinerte air freshener ved å blande 2 kopper vann og 10 dråper av den essensielle oljen av valg til en ren sprayflaske. Kanel, mynte, nellik, lavendel og sitron er bare noen av valgene for air freshener.

•POKE flere hull i lokkene på plastbeholdere. Fyll containere med aktivt kull og sikre hull fylt lokkene på plast beholdere. Plass containere rundt boligen til å absorbere lukt dvelende i luften.