Hvordan bli kvitt lukten av rensevæske

October 1

Hvordan bli kvitt lukten av rensevæske

Rubbing alkohol serverer en rekke nyttige funksjoner i huset. Du kan bruke det som et desinfeksjonsmiddel, eliminere lukt og rengjør ørering innlegg. Dens sterk lukt, men tendens til å somle i luften og på noe du bruker den på. Inhaling mye rubbing alkohol kan forårsake hodepine, svimmelhet og andre ubehagelige effekter. Den beste strategien for å fjerne rubbing alkohol lukt avhenger delvis på varen du har brukt rubbing alkohol på, men det finnes effektive strategier for å fjerne lukten.

Fjerne rensevæske

Det første trinnet i å eliminere rubbing alkohol lukt krever fjerne alle overflødig rensevæske fra møbeltrekk, benkeplater og andre steder. Desinfiserende og deodorant egenskaper rensevæske krever ikke at den forbli på varen. Hvis du vil fjerne rubbing alkohol fra nonporous overflater, skyll med vann eller dra med en fuktighet washcloth. Hvis rubbing alkohol på møbeltrekk, bruke et papirhåndkle absorberer overflødig rubbing alkohol, og deretter tørke med en fuktighet washcloth.

Ventilasjon

Lukten av rensevæske ofte henger i luften selv etter alle spor av kjemiske er borte. Åpne dørene til alle rom i hjemmet. Dette gjør at lukten å spre seg og bli mindre potente. Åpne et vindu for å øke ventilasjon og bruk en fan for å fremskynde fjerning av lukten.

Maskering

Lukten av rensevæske ofte forsvinner etter det tørker. Hvis lukten henger selv etter ventilasjon hjemme og fjerne overflødig alkohol, kan maskering lukten være effektive. Lukt fjerning spray, som er lett tilgjengelig på de fleste drugstores og supermarkeder, kan effektivt skjule lukten av rubbing alkohol før det går bort av seg selv. Unngå å bruke parfyme og luftrensere, som kan faktisk øke ubehagelig lukt.

Forholdsregler

Plass aldri klær med rubbing alkohol i vaskemaskinen. I stedet hånd vaske tøy til en langvarig lukt av rubbing alkohol er borte. Ellers kan føre til en brannfare. Også unngå iført klær med rubbing alkohol. Vær forsiktig med belysning kamper eller starte en brann i din peis mens lukten henger. Rubbing alkohol er mildt brannfarlig og kan starte en brann hvis et område er grundig mettet med den.