Hvordan bli kvitt Locust Tree skyter

May 29

To varianter av locust tree vokse i USA, honning locust tree og svarte gresshoppen treet. Begge typer locust tree er vanlige dekorativ beplantning, men disse solid trær er også nyttig i å hindre erosjon og som windbreaks. Som de fleste trær, kan begge varianter av locust tree utvikle skudd eller amme, ved basen, men den svarte gresshoppen er mer utsatt for dem. Uansett rekke locust tree er i hagen din, vil du fjerne de grunnleggende skuddene på samme måte.

Instruksjoner

•Kontroller blomstrende locust trær for suckers ukentlig. Gå rundt hver locust tree i landskapet å lete etter skudd som kommer opp ved foten av trærne.

•Fjern alle locust tree skyter slik de vises. Når du finner et nytt skudd ved foten av locust tree under din inspeksjoner, trekk skyter opp som ugress hvis de er svært tynn og små bryte dem fra røttene. Hvis skuddene er mer enn 1/2 tommers finne dem, bruke saks for å avskjære dem på bakkenivå å hindre forstyrrende røttene av locust tree under jorden.

•Kontroller og trekke opp skudd ved foten av locust trær som ha blitt kuttet ned også. Sjekk bunnen av en locust trestubbe hver uke og fjerne alle skudd som vises. Hvis denne prosessen, ifølge Barbara Medford av University of Texas, røttene av locust trær til slutt sulte mangel på sollys og locust trestubbe vil råtne naturlig.

•Kill skyter kommer opp rundt locust trestubber en herbicid pensel killer hvis de forårsaker problemer, eller hvis skyter vises for raskt for deg å holde tritt med dem. For å drepe røttene av trærne, og derfor skuddene som danner fra disse røttene, mest effektivt, grave for å finne en store roten av treet og skåret i roten. Bruke brush morderen eksponert område av rot med en pensel til å angripe røttene av locust tree direkte.

Tips og advarsler

  • Alltid bruke hansker og vernebriller og holde alle områder av huden dekket ved håndtering herbicides, som pensel mordere.
  • Maling pensel killer direkte på røttene av locust trær, du drepe planten raskere og også hindre forurensning av omkringliggende jord og planter.