Hvordan bli kvitt kjelleren mus

July 3

Bli kvitt kjelleren mus er en felles oppgave for et hjem eieren, om du bor i byen, forsteder eller land. Huset mus er liten, bare noen få inches i lengde og veier bare rundt 20 gram, derfor de kan skjule og få på bare om noen plass i kjelleren. Bli kvitt kjelleren mus kan være en utfordring, men med mindre du ønsker en infestation er det best å takle denne jobben så snart du se problemet.

Instruksjoner

Hvordan bli kvitt kjelleren mus

•Rengjør kjelleren fra topp til bunn. Ta ut alle søppel, fjerne rot og vask alt du kan. Mus bruker søl skjule og hekker i, så jo mindre er det er for at mus til å komme inn det enklere blir det å fange og fjerne dem.. Mens det ikke er vanlig, kan house mus bære sykdommer, så det er best å rengjøre med en blekemidler produkt, spesielt rundt områder der du finner mus avføring.

•Kontroller rundt omkretsen av kjelleren for sprekker eller hull. Husk felles house musen er en liten dyr og det tar ikke mye av en åpning for å få tilgang til kjelleren.

Inspisere åpninger rundt avløp rør, ledningsnett og ventiler. Bruk spray skum isolasjon for å fylle ut mellomrom du finner. Dette produktet er tilgjengelig på alle lokale jernvarehandel. Skum utvide, gjør en tett forsegling å holde ut noen fremtidige mus samt andre skadedyr.

•Kontroller alle dører for en tett forsegling. Hvis du finner et område satt på noen vær stripping. I tillegg til å holde ut mus, som hjelper også lavere energikostnader.

•Gå utenfor og klar bort noen rot som er i direkte kontakt med grunnlaget. Ting som høyt gress, ugress og rusk gi mus et sted å gjemme. Hvis det er innbydende steder å gjemme ved grunnlaget, er det bare en mater før de får i hjemmet ditt.

•Still mus feller i kjelleren. Enten du velger Human feller eller en tradisjonell snapin-felle, bruke peanøttsmør agn. Sjekk fellene regelmessig i flere uker. Når du har eliminert infestation bør du være uten mus i overskuelig fremtid som de ikke lenger har en måte å få i kjelleren.

Tips og advarsler

  • Musen gift er en annen måte å eliminere mus hvis du har kjæledyr som kanskje prøver å spise de død mus.