Hvordan bli kvitt is uten måking

March 2

Hvordan bli kvitt is uten måking

Slipping og skli ned oppkjørselen er en morsom aktivitet for barn på en slede, men ikke for folk prøver å gå til arbeid eller butikken. Isen er vanskelig å måke, som du må stikke den med en is plukke flere ganger for å bryte den i styrbare stykker. Du kan unngå dette anstrengende arbeidet og kvitte seg med is uten måking.

Peis aske

Peis aske absorbere sollys å smelte isen raskere enn sollys alene. Når isen har smeltet feie sot i hagen din å frastøte snegler våren. Du kan også legge det til kompost haug eller direkte i tomat oppdateringen. Asken skader ikke betong oppkjørsler eller fortau.

Kalsium Magnesium acetat

Kalsium magnesium acetat (CMA) er en miljøvennlig valg å smelte isen. Det inneholder ikke salt som skader planter og jord. Bland CMA med en lik mengde sand for å øke veigrepet mens du går på isen.

Magnesiumklorid

Magnesiumklorid smelter isen raskt og skade ikke eldre betongflater. Ikke bruk det på innkjørsler mindre enn 1 år gamle som det kan skade ny betong som ikke har helt helbredet. Det kan skade moderat gresskledde områder, for eksempel gule lapper hvor blandingen går utenfor oppkjørselen. Magnesiumklorid er ikke trygt for murstein eller stein gangveier.

Strålende varme System

Strålende varme er en kostbar, men helt arbeidskraft-fri, løsning å kvitte seg med is uten måking. Du kan bruke ruller med kabel for skulpturerte eller avrundet og eksisterende innkjørsler eller strålende varme gulvbeskyttelsesmatte nybygde innkjørsler og fortau. Noen strålende varme systemer har en snø sensor for automatisk aktivisering. Du trenger ikke å bekymre deg om kjemisk avrenning i dyre eller sensitive hageplanter.

Kraftig plast

Unngå sklir og faller som du forlater huset ved å dekke trinnet med kraftig svart plast. Hvis du ikke finner en stor nok plast ark og kjøpe de store, tykk poser brukes i byggebransjen. Klippe den store nok til at du kan forankre ender med en blomsterpotte på hver side av trinnet. Dette vil gi deg et godt grep på den ene siden tok plast til den andre siden av trinnet og løfte. Denne metoden fungerer bare i små områder på grunn av vekten av is.