Hvordan bli kvitt husholdning lukt

November 12

Selv messiest huset kan se hvis det lukter fin inne. Hvis hjemmet ditt ser bra men lukter dårlig, trenger du noen tips om hvordan å bli kvitt husholdning lukt. Det er mange kilder av problemet lukter, så du kan kreve flere løsninger. Produkter fylt med kjemikalier hjelp maske ubehagelig områder, men det er også naturlige måter som faktisk renser luften du bor. Les videre for å lære å bli kvitt husholdning lukt.

Instruksjoner

•Ban røyking fra hvor som helst innenfor din huset eller garasjen. Denne regelen bør gjelder besøkende og innbyggere likt og uten unntak bør gjøres på grunn av dårlig vær.

•Obsess om å holde badet rent. Dette er en utmerket for bruk av ventiler med lavendel eller sitron olje. Badene er også et perfekt sted for en avtrekksvifte (satt i kjøkkenet, også!) for å trekke ut uønsket lukt.

•Hold papirkurven ren, som betyr ikke forlate en kan fylt med mat utklipp i varmt utendørs i lange perioder. For å holde bakterier på bay, spray øverst i søpla med en løsning som brukes vanligvis i bleie bøtter eller søppel boksene. Det fungerer ved bindende lukt partikler og naturlig biodegrading bakterier forårsaker lukt. Og bleke dem bokser hver uke med universalrengjøringsmidler.

•Prøv mors gamle knep og plassere en åpnet for brus i kjøleskapet og i fryseren til å absorbere mat lukt. I en knipe, kan du suge en bomullsdott i vanilje og plassere den på en plate i frig før det tørker.

•Stay fra det kommersielle kjemiske furu renere som det kan skyte opp gamle allergier. Det er visse duftende oljer som ikke bare skjule lukt, de faktisk rense luften. Prøv vanilje, lavendel, sitron, lime, appelsin, grapefrukt, fedd eller kanel i ulike former som potpourri, ulmende Potter og spredere for luft og poser for vaskerom, skap, skuffer og mellom sofaputene.

•Gå høyteknologi og rense luften i hjemmet ditt selv de minste bakterier-forårsaker partikler med HEPA filter, ozon luftrensere eller electrostatic filterene. Disse alternativene har et bredt pris utvalg og varierende grad av kapasitet, som burde passe behovene til husstanden.

Tips og advarsler

  • En herlig romantisk måten å håndtere felles husholdning lukt er å kjøpe en Lampe Berger. Disse enhetene ble oppfunnet av franske kjemikeren og de befri luften av 68 prosent av bakterier før spre duft.