Hvordan bli kvitt huse fluene innen to dager

June 12

Huse fluene er irriterende skadedyr innmatingens på søppel og råtten mat. Følgelig fluer bære skitt og bakterier og er uønsket. De fleste hjem har noen flyr hele året, men overdreven huse fluene er vanligvis en kvittere av en problem. Eliminere mat og vann kilder er den beste måten å utrydde dem. Når huset er rent, forsvinner fluer raskt. Huse fluene kan fjernes på en dag om nødvendige tiltak blir iverksatt. Vurdere å legge skjermbilder å Vinduer og dører å holde dem unna.

Instruksjoner

•Fjern alle frukt og grønnsaker fra åpne containere og områder hvor fluer vil ha tilgang til dem. Kaste mat som ikke er spiselig, og Avkjøl alle andre produserer. Hold på disken bare frukt som brukes innen en til to dager, etter fluene er borte.

•Fjern alle søppel fra i huset, plassering utenfor i beholdere med lokk. Holde søppel ut av huset for å hindre at flyr tilbake. Ta kompost utklipp til komposthaug hver dag. Lagre kompost utklipp i en sealable beholder eller kjøleskap i løpet av dagen.

•Repair noen vann lekkasjer i huset og ikke over vann planter. Vann brukes til avl av noen typer av huse fluene. Holde hjemmet som tørr som mulig. Tillate houseplants tørke ut mellom Pottejorden la fly Mark i jorda tørke ut og dør.

•Rengjør alle flater i hjemmet til å fjerne enhver matpartikler som flyr. Vakuum tepper under møbler, vaske harde gulv og tørke ned alle tabeller og andre harde overflater med vaskemidler.

•Kill alle gjenværende huset flyr med en flue swatter. Når huset er rent og mat kilder er borte, blir bare noen flyr.