Hvordan bli kvitt gråtende piletre

March 1

Hvordan bli kvitt gråtende piletre

Gråtende willows er ofte plantet langs bekker, bekker, elver og dammer som prøven eller skygge treet. Stand til å tåle tørke forhold, willows er verdsatt av mange huseiere for sin elastisitet. Men når en willow outgrows sin plassering eller røttene bli plagsomme, er det tid å fjerne treet. Fjerne piletre treet krever flid som den Fjærende naturen treet hindrer en enkel fjerning i mange tilfeller.

Instruksjoner

•Skjære willow tømmerstokken med en SAG. Måler 6 inches opp i bagasjerommet fra bakken og gjøre en horisontal kutt med så helt gjennom bagasjerommet.

•Drill loddrette hull på toppen av willow stubben med en drill og litt. Bruk en borekrone som er 1 tomme i diameter. Bore hullene 10 inches dyp. Bore et hull for stubber som er 4 inches i diameter eller mindre. Ekstra borehull i større stubber.

•Drill hullene langs siden av stump på klipp, ned til bakkenivå med drill og bit. Mål 6 inches ned i bagasjerommet på klipp. Bore hull på siden av stammen i 45-graders vinkel og minst 6 inches dyp.

•Legg kjemiske stubbe remover til hullene i toppen og siden av bagasjerommet, følge retningslinjene fra produsenten. Tillat minst seks uker for kjemisk fjerne å arbeide.

•Fyll parafin hullene på toppen og siden av stammen. Nøye lys parafin og tillate stump å brenne og redusere til aske.