Hvordan bli kvitt gammel lukt i kjøleskap

July 8

Hvordan bli kvitt gammel lukt i kjøleskap

Det er ikke uvanlig for kjøleskap å utvikle bedervet lukt. Selv om kjøleskap ikke er lov å bli skitten, alt som trengs er noen små mugg smuler eller noen drippings fra forrige ukes restene å gjøre hele kjøleskapet utvikle lukt. Du kan bli kvitt denne lukt og, i de fleste tilfeller holder det bort bare ved hjelp av et par naturlig lukt neutralizers. Det kan ta noen dager å få gode resultater hvis en lukt er spesielt ille, men det forsvinner med kontinuerlige arbeid.

Instruksjoner

•Fjern alle elementer fra kjøleskapet og trekk. Bland minst 2 ss. natron med 1 QT varmt vann i en bøtte - Hvis kjøleskapet er veldig skitten, dobbel denne oppskriften.

•Scrub denne blandingen over hele interiøret i kjøleskapet, inkludert gummi eller plastikk forsegle rundt døren og Tørk overflatene med et rent håndkle.

•Plasser elementer tilbake i kjøleskapet. Plass aktivert kull i en bolle eller på en cookie ark. Sette dette på en av hyllene og la den der.

•Bytt trekull hver dag, ved å legge til nye kull eller reaktivere gamle. Du kan reaktivere trekull ved å plassere den i en 350 graders (Fahrenheit) ovnen i 20 minutter, ifølge University of Missouri forlengelsen.

Tips og advarsler

  • Aktivt kull er tilgjengelig mange steder, inkludert fisk hobbyforretninger og noen oppussing butikker. Du finner også aktivt kull i små disker spesielt laget for å plassere i kjøleskapet.