Hvordan bli kvitt frukt fluer i huset mitt om vinteren

September 27

Frukt fluer er pesky flygende insekter som er tiltrukket av varmen i huset om vinteren og mat som er utelatt. De kan raskt mangedoble hjemme hvis de ikke er eliminert. Nøkkelen til å bli kvitt frukt fluer er gjennom naturlig deterrents å holde dem fra vanlige områder samt eliminere deres mat kilder; de kan ikke overleve hvis det ikke er noe å konsumere vinteren.

Instruksjoner

•Sweep gulv daglig å fjerne mat smuler og tørke ned tabellene og tellere å holde området klar av mat.

•Fyll 1 kopp hvit eddik i en sprayflaske og spray kjøkken benkeplater og tabeller å nøytralisere klissete og søtt søl; frukt fluer tiltrekkes til søte lukter.

•Boil 2-3 kopper vann i en gryte og hell 1 kopp hvit eddik vask eller søppel disposisjons avløpet. Langsomt helle gryte med kokende vann inn i avløpet å drepe frukt fluer som kan leve i avløpet.

•Fyll en bolle med hvit eddik og sted bollen på kjøkkenbenken eller hvor frukt fluer er ofte funnet. Destillert hvit eddik er en odiferous husholdningenes produkt som avverger frukt fluer når plassert nær fellesarealer.

•Fyll 2 til 3 ounces cider eddik og 1/2 kopp oppvaskmiddel såpe i en krukke og rote et lite hull i bunnen av en papir-trakt. Plass nederst trakten i glasset til å fange frukt fluer. Er tiltrukket av lukten av cider eddik, og drukner når den prøver å konsumere agn.

•Spray frukt fluer med en pyrethrum-baserte aerosol insecticidal sjøsprøyt å drepe dem umiddelbart i fellesarealene. Ventilere området ved å åpne et vindu for å hindre puste i den insecticidal sjøsprøyt.