Hvordan bli kvitt flyr maur i Mulch

September 24

Flygende maur, funnet i sommermånedene, er sosiale og lever i grupper. De er ofte tiltrukket mulch på grunn av sin økologiske natur. Flygende maur utgjør ingen trussel for mennesker, selv om du kan finne dem sjenerende. Fordi barn og dyr har tilgang til den mulch, kan du bruke et naturlig preparat til å drepe den flygende maur. Men er hva folk kan tro er flyr maur ofte faktisk termitter, som også liker mulch. Fjerne flygende maur er en mye annen prosess enn fjerner termitter, så sørg for at du identifisere insekter som er infesting din mulch.

Instruksjoner

•Fyll en trykksatt kjemiske sprøyta med like deler destillert hvit eddik og varmt vann fra springen. Legge til et par dråper oppvaskmiddel, som hjelper eddik holde seg til noen maur i området.

•Løft opp og lavere håndtaket på kjemiske sprøyta opprette trykket i beholderen.

•Spray hele mulched område med løsningen til mulch er mettet. Ta forsiktighet for ikke å spray direkte på blomster eller gress, fordi eddik løsningen skader alle vegetasjon det kommer i kontakt med.

•Gjenta prosessen hver morgen før du ikke lenger se flygende maur i området.

Tips og advarsler

  • Spray maur i løpet av dagen når de ikke er i deres maurtuer. Dette er vanligvis tidlig om morgenen og sent på kvelden når solen ikke er på det varmeste. Dette tillater deg å spray så mange maur som mulig.
  • Hvis du finner ut at du har termitter og ikke flyr maur, konsultere en profesjonell exterminator. Hvis du har termitter i din mulch, kan du ha dem hjemme. Termitter kan forårsake omfattende skader hvis ikke ivaretatt på forsvarlig måte.