Hvordan bli kvitt fluene på tomatplanter

August 6

Hvordan bli kvitt fluene på tomatplanter

Tomatplanter er utsatt for mange skadedyr og sykdommer. Du må sjekke tomatplanter regelmessig å holde dem friske til du er klar til å høste dem. En pest som ofte angriper tomatplanter er hvite fly. Hvite fly har piercing-suger munnen deler som skade tomatplanter. Hvis du oppdager hvite fluer på tomatene, må bli kvitt dem.

Instruksjoner

•Vacuum whiteflies av tomatplanter. Sikre du sjekk under bladene. Fjerne støvsuger posen så snart du er ferdig, og sette den i fryseren å drepe dem. Kaste posen ut med søppel.

•Smear et lag med vaselin på en liten gul plakatkartong. Super lim tynn tre stake bak plakat styremedlemmer, og sette den i tomat hagen. Whiteflies vil bli tiltrukket av gule plakatkartong, men få fast vaselin og dør.

•Spray whiteflies daglig med din hageslange. Vannet vil drukne voksne. Hvis du gjør dette en vane, etter hvert blir det ingen flere voksne å legge egg. Når den gjenværende egg klekkes, du drepe dem av med vann før de har tid til å legge sine egne egg. Whiteflies vil deretter bli helt eliminert.

Tips og advarsler

  • Du kan lage din egen insecticidal såpe parabolen såpe og vann spray på tomatplanter.
  • Ikke alle kjemiske insektmidler fungerer mot de hvite fluene, og du ønsker ikke å bruke sterke kjemikalier rundt en grønnsak du planlegger å spise.