Hvordan bli kvitt en råtten potet lukt i spiskammeret

November 28

Når poteter går dårlig, er odor atskillelse og kvalmende. I en innesluttet mellomrom, som pantry din, kan lukten være overveldende. Selv om fjerne råtten poteter er en utmerket første steg, fortsatt lukten lang etter potetene har forlatt. Du kan bruke sterk, kommersielt produsert kjemiske rengjøringsmidler, men noen ganger disse rengjøringsmidler bare dekke lukt. Med hjemmelaget rengjøring løsninger, du har en bedre sjanse for å fjerne lukt selv i stedet for å dekke det opp.

Instruksjoner

•Fjern alle råtne poteter fra pantry din. Vær sikker på sjekk bak elementer, som en potet igjen vil fylle pantry din med lukten. Kast potetene i en utenfor søppelbøtta.

•Mix like deler hvit eddik og vann i en sprayflaske. Spray den eddik løsningen hvor er potetene, og skrubb området med papirhåndklær. Eddik desinfiserer og fjerne lukt.

•Fyll 1/2 til 1 kopp tørr kaffegrut i en liten bolle. Sett bollen i spiskammeret på et sted der det ikke vil bli banket over. Stenge pantry, og la kaffegrut til tegne råtten potet lukten av lukkede rommet. Selv om du kan merke en liten forbedring umiddelbart, kan det ta flere timer før lukten å helt visne.