Hvordan bli kvitt en mus med peppermynte olje

June 29

Hvordan bli kvitt en mus med peppermynte olje

Mus har en måte å få inne hjem og gjøre dem sine egne. Mus ville chew opp på veden i din hjem, avreise deres avføring rundt og noen ganger også hekker. Tradisjonelle metoder for å bli kvitt mus er vanligvis dødelige gnager og ofte farlig for miljøet. Men er en mer vennlig tilnærming tilgjengelig. Når det brukes riktig, vil peppermynte olje holde musene unna trygt.

Instruksjoner

•Fyll peppermynte olje i en kopp. Dypp en bomullsdott inne før det er mettet med olje. Presse ballen for å fjerne overflødig væske.

•Plasser en fuktet bomullsdott i hvert område du har sett mus. Mus tendens til å skjule i områder der mat, slik som under eller bak kjøleskap, ovn eller skap. Mus også gå mot vegger å veilede dem gjennom rommet, fordi deres syn er dårlig, men sansene sine touch og lukten er veldig bra. La bomull baller mot veggen hver 6 fot og også plassere ballene i skap og noen hull i veggen, der mus kan gå i å skjule.

•Kontroller at bomull hver dag for å sikre at det er fortsatt duftende og fylt med olje. Nytt dukkert baller som er tørr.

Tips og advarsler

  • Seal hull eller sprekker i ditt hjem er utvendig mus hindre kommer inne. Bruk tykk og sterk materiale, for eksempel metallplater, tunge gauge maskinvare klut eller betongen mørtel; mus ville chew gjennom svakere materiale.
  • Holde all maten i lukkede beholdere og rydde opp smuler hindre mus i å finne mat. Gnagere vanligvis henge rundt etter de har funnet et sted hvor maten er tilgjengelig.