Hvordan bli kvitt en lukt innendørs

March 10

Hvordan bli kvitt en lukt innendørs

En ubehagelig lukt kan gjøre et trangt sted synes urent. Dårlig ventilasjon eller lukt kilde som bare ikke Avslutt kan hevde lukt og fange det innenfor rammen av et rom eller hjem. Bli kvitt denne lukt er viktig som det kan være irriterende og aften kvalmende for de som har til å håndtere den. Hvis du finner deg selv å måtte gå utenfor for å få et pust av frisk luft, er det tid å gjøre for å gjøre luften lukter innendørs friskere.

Instruksjoner

•Sniff test kontoret eller levende plass å avgjøre hva lukt er og hvor det kan komme fra. Isolerer lukt kan hjelpe deg eliminere den.

•Eliminate kilde hvis du finner den. Ta ut søppel, kvitte seg med gamle mat og rydde opp hauger av skittentøy. Hvis kilden er noe kan du fjerne huset, gjøre det raskt. Hvis det er noe som krever en profesjonell som utbredt mold, alvorlig bortskjemt teppe og gulv eller forbedringer, kan du kontakte en profesjonell for jobben.

•Øredeksler stedet ut. Åpne vinduer og dører og bruke fans for å tvinge luft gjennom og ut av området. Dette kan ikke fjerne lukten helt, men det vil gå langt i å bære unna noen av langvarig lukt.

•Rengjør stoffer og møbeltrekk vaske eller rense dem i henhold til produsentens instruksjoner. Tekstiler og møbeltrekk tendens til å henge på lukt selv etter lukten er borte. Vask alle vaskbare stoffer i vaskemaskinen og legge til en kopp natron til skyll syklus å bli kvitt lukten. Når renset møbeltrekk og tepper er tørr, dryss bakervarer brus på dem og vakuum det opp om morgenen.

Tips og advarsler

  • Luftrensere, stearinlys og røkelse kan alle bidra til å bedre lukten av din innendørs plass, men vil ikke eliminere eksisterende lukt.
  • Noen lukter som metangass fra en feil septiktank kan være skadelig for din familie. Kontakt en profesjonell for din spesielle situasjon umiddelbart å bestemme hvor raskt det kan være faste og hvis hjemmet ditt er trygt å bo i før det har gått.