Hvordan bli kvitt Drywood termitter

January 4

Hvordan bli kvitt Drywood termitter

Drywood termitter, i motsetning til underjordiske termitter, finnes bare i områder som ikke opplever minusgrader. Noen ganger når en infested stykke møbler eller tre artikkel transporteres til kaldere regioner, hjemsøke disse termitter også et hjem i et kaldere klima. I motsetning til underjordiske termitter, drywood termitter ikke trenger fuktighet og lever, bortsett fra krydde, i tørt treverk. Du kan kvitte seg med drywood termitter med en hele-struktur eller lokaliserte tilnærming, avhengig av infestation. Men bør behandling utføres av en lisensiert exterminator. Mange behandlingstilbud finnes, men de fleste selskaper tilbyr bare noen få. Hvis du vet hvilke alternativer du har, vil du kunne velge et selskap som har den riktige behandlingsmetode for din termitt infestation.

Instruksjoner

• Søk ut drywood termitt angrep ved å kontrollere utsiden av huset, vinduskarmene, taket og mistenkelige objekter med en lommelykt, skrutrekker og hammer. Lett trykk mistenkt tre med hammeren. Hvis det høres hult, kanskje du har en infisering. Sonde med skrutrekkeren å oppdage tunneler. Sannsynligvis vil du ikke se noen termitter med mindre de sverme, omtrent en gang i året eller enda mindre ofte. Men tre avslørende tegn vil avdekke en infisering. En haug med vinger, kasseres etter krydde, angir termitter. En haug av små brun og svart pellets er et annet tegn, fordi termitter forkaste deres avføring og avfall utenfor sine kolonier. Et annet tegn er flekker og klumpete stier av en gjørmete stoff på fasader på huset, fordi termitter patch noen hull i tre fasader av skitt og egne avføring. Hvis du oppdager disse avslørende tegn, kan du ringe en termitt selskap for en fullstendig undersøkelse.

•Velg en behandling basert på arten og omfanget av din termitt infestation. Bruk kald behandling hvis din drywood infestation er lokalisert. Exterminator vil bore hull i tre og injisere flytende nitrogen. Denne behandlingen dreper termitter raskt med ingen bivirkninger til tre-struktur, mennesker eller dyr enn det boret hullet.

•Bruk varmebehandling hvis du har en lokaliserte eller selv en omfattende termitt infestation og du ønsker ikke å håndtere kjemikalier. Du trenger ikke å bore hull, men noen exterminators gjerne for større nærhet til termitt.

•Bruk mikrobølgeovner å drepe drywood termitter. Bærbare enheter er tilgjengelig. Det er ikke nødvendig å bore hull. Effekten av utrydding er 89 90 prosent, avhengig av gjenkjenning nøyaktighet og behandling tid. Behandling tid for 1 til 2 fot treverk er 10 til 30 minutter. Som med varme behandlinger, redusere som absorberer varme (kjøleribber) metodens effektivitet.

•Electrocute termitter. Du kan leie bærbare elektriske enheter som dreper drywood termitter ved electrocution. Du trenger ikke å bore hull for å bruke enheten, men utrydding er ofte mer effektive når hull er boret.

•Inject en kjemisk i en lokalisert termitt infestation. Etter et hull er boret, injiseres kjemiske i infested tre. Dette er en av eldste termitt fjerning metoder. Det er opp til 90 prosent effektiv og langvarig, men avhenger delvis av stoff og gjenkjenning nøyaktighet.

•Fumigate hele huset eller struktur hvis infestation er omfattende. Exterminating selskapet surround huset eller struktur med en gass-tette presenning og deretter gassen slippes inne. Denne prosedyren krever fjerning av alle dyr, planter og matvarer. Etter utgassing, huset kan ikke skrives til luften er testet og vist seg å være trygg. Hele prosedyren tar vanligvis 24 timer eller mer.

•Prevent nye angrep. Når erstatte skadede tre med press-behandlet tre. Male tre. Drywood termitter vil ikke gå inn gjennom malte overflater.

Tips og advarsler

  • Bruk en temperatur probe når med flytende nitrogen for å nå et nivå som er dødelig for drywood termitter.
  • Når observere krydde winged termitter, sørg for at de ikke er bevinget maur. Maur klemt eller segmentert organer, mens termitter ikke er segmentert.
  • Enheter som genererer varme eller mikrobølgeovn kan skade overflaten av tre og andre følsomme elementer som plast uttaket omfatter.