Hvordan bli kvitt døde alger i bassenget

December 19

Alger sporer gjør stadig vei i nesten alle puljer. Vinden kan blåse i alger eller små mengder kan blindpassasjer på svømme drakter og bassengleker. Uansett hvordan de registrert bassenget, kan noen sporer multiplisere i en blomst encellede planter tilsynelatende over natten. Disse blomstrer er spesielt frustrerende å håndtere fordi selv når du har drept fleste av alger, restene av den lille planter kan fortsette drivende rundt bassenget.

Instruksjoner

•Følg instruksjonene av PH testing kit for å sikre at bassenget er PH er balansert. Hver pakke har sin egen prosedyre som innebærer vanligvis lite flere tester en liten mengde vann, noen enkle matematiske og tillegg av en syre eller base til bassenget. Dette er viktig fordi det vil hemme ytterligere algene oppblomstringen. Angi filteret til å kjøre konstant.

•Legg nok klor i bassenget til å heve sin konsentrasjon til ti deler per million. Grundig pensel vegger og gulvet av mot avløpet. Kontroller at du pusser hver overflate noe lys eller stiger i bassenget. La filteret kjører til bassenget er klor nivået har sunket til fem deler per million.

•Legg algaecide til bassenget. Beløpet avhenger av konsentrasjonen av algaecide, men flasken bør komme med instruksjoner for anbefalte doser. Nytt pensel sidene og bunnen av bassenget, regi så mye som mulig av alger mot avløpet. Fortsette running filteret til alger bosetter seg til bunnen av bassenget.

•Bruk bassengets vakuum vedlegg fjerne døde alger på bassenget gulvet. Hvis du har en enkel måte å fylle bassenget som du vakuum, kan du pumpe å kaste bort for å sikre at alger vakuum er plukke opp er helt fjernet fra systemet. Hvis du må bruke filteret mens støvsuging, vakuum før sugekraft avtar, vil bytte filteret til backwash til vannet pumpes fra det går klart.