Hvordan bli kvitt disse feilene som ser ut som Lady Bugs

April 16

Hvordan bli kvitt disse feilene som ser ut som Lady Bugs

Asiatisk dame billen er en fordekte pest. Det kan se ut som en søt ladybug, men pass - under de semi søt utvendig legger en plage. Noensinne gjengi, summende om, og gravitating mot lysene asiatisk dame biller er vanskelig å fjerne og umulig å ignorere. Det finnes metoder for ridding hjemme disse røde og svarte irritasjonsmomenter, men bli advart - hvis du ikke tar tid og krefter på å befeste huset mot de lille inntrengere, infestation kunne gjenta seg.

Instruksjoner

Fjerning

•Unngå squishing asiatisk dame biller. Inne kroppene er en gul kjemiske at de skille ut når opprørt eller knust - dette kalles refleks blødning. Det flekker overflater, og avgir en kraftig skadelige lukt som henger i luften. Derfor er bare smashing bugs ikke en å foretrekke løsning.

•Spray asiatiske damen Biller med et innendørs bruk insektmiddel. Lese instruksjonene på noen insektmiddel for å sikre at det er trygt for bruk innendørs. Samle døde insekter med en støvsuger.

•Hang lim overtrykkes i sterkt lys, windows eller andre områder der biller samles. Disse ikke-dødelige feller fange bugs og når fellen er full, det kan være kastet og erstattet.

•Vacuum dem i live. På grunn av deres enestående tall og sikret mot squishing, er asiatisk dame biller best solgt sugd i en støvsuger. Vær forsiktig, selv - eksos på noen støvsugere kan sirkulere lukten generert av refleks blødning. Tom vakuum umiddelbart etter suge opp feilene.

Forebygging

•Kontroller rundt utsiden av huset for sprekker, hull eller andre åpninger som asiatisk dame biller kunne gå inn. Husk at de ikke trenger mye plass til å snike i.

•Fyll alle hullene eller sprekker med caulk. Danne en tett forsegling for å hindre biller i å komme tilbake. Innendørs, se etter sprekker i taket og rundt windows, fans og lys. Forsegle dem med caulk.

•Installer vindu skjermene i windows som en ekstra linje av forsvar mot insekter. Disse kan også brukes på eksos fans og kanaler.

•Spray plantevernmidler rundt utsiden av huset hver høst, med fokus på Sør og sørvest side. La ingen delen avdekket - spray så høyt du kan fra bakken. Bruk en fort-fungerende syntetisk pyrethroid insektmiddel.