Hvordan bli kvitt den muggen lukten i klær skapet

September 7

Hvordan bli kvitt den muggen lukten i klær skapet

Mange huseiere begynner å legge merke en tiltalende lukter wafting fra sine skap, spesielt om sommeren. Muggen lukt i klær skap er på grunn av mangel på luftsirkulasjon og andre faktorer i liten plass. Gamle klær, mugg og pet lukt er ofte gjerningsmennene for forårsaker en muggen aroma. For å hindre fremtidige muggen lukt, holder din skitne klær i en kurv og vaske klærne minst en gang i uken. Unngå å la våte klær eller håndklær i klær skapet. Kvitte seg med Expresstog wafting fra klær skapet og gjenopprette duften av rommet.

Instruksjoner

•Åpne vinduer i eller nær skapet. Vaske vinduene med en husholdning renere og papirhåndklær. Plasser en fan i åpningen av vinduet å presse dårlig lukt ut og trekke ren luft inne.

•Ta alle klær og sengetøy ut av skapet. Inspisere alle klær for å se om det er noen artikler av klær å vokse mugg eller mugg. Vask noen klær som er moldy med en detergent som inneholder blekemiddel. Tørre klær grundig. Se på veggene i skapet for å se om det er noen mold vokser på innsiden av skapet.

•Mix 9 deler vann med 1 del bleke og rengjør alle mold vokser i skapet. Bruk en vanskelig bust bush for å fjerne muggen områder. Tørr veggene med et rent håndkle.

•Sprinkle natron på gulvet. Natron brukes ofte til å fjerne lukt, fordi den inneholder natriumkarbonat som nøytraliserer pH områdene som for surt, som forårsaker ubehagelig lukt. Tillate bakepulver å nøytralisere lukt i minst 15 minutter, deretter vakuum.

•Plasser en avfukteren i skapet, spesielt i varme, fuktige måneder. Muggen lukt forårsaket av mold nyte gjestfritt miljø av fuktig vær.

Tips og advarsler

  • Holde klær fra et vindu som mangler blindene eller en gardin. Åpne vinduet en gang i uken, men lukke det etterpå fordi solen vil visne klær i nærheten av vinduet.
  • Unngå å bruke blekemiddel med en husoldning fabrikat som inneholder ammoniakk. Blande disse to kjemikalier sammen vil føre til en skadelig giftig gass.