Hvordan bli kvitt Chinch feil fra huset

March 14

Det er tre varianter av chinch feil som tilhører Frøteger insekt familien. Bugs bor i Tekke av plener hvor de bruker saft av gress. På forskjellige steder i det sørlige USA, som Florida, blir sørlige chinch feilen (Blissus insularis) en pest i plener og inne hjem. I sommer, insekter klamre seg til sidene av hus og kan lett gå inn gjennom sprekker, dører og Vinduer. For å eliminere chinch feilene blir en pest inne i huset, må de kontrolleres i plenen.

Instruksjoner

•Vacuum alle deler av hjemmet til å fjerne chinch feil. Fokus på sprekker, langs Vinduer og dører. Kast av bugs av vakuum umiddelbart. Tunge angrep som blir støvsugd opp kan begynne å lukte om igjen for å oppløse innenfor vakuum.

•Seal alle utenfor sprekker og kløfter bruker en utvendig caulk og en caulk pistol. Kontroller at det er ingen hull i vindu skjermene.

Sørg for at riktig hagestell ved at Tekke å opparbeide. Chinch feil live og rase i overdreven Tekke buildup. Fjern bare 35 prosent til 40 prosent av de gress tipsene når klipping. Klippe gress ukentlig for Tekke kontroll.

•Et plenen ofte. Chinch feil nyte tørre forhold å avle og trives.

•Apply granulert chinch gress insektmiddel til plener med en gjødsel sprederen. Følg instruksjonene på etiketten. Vann grundig etter påføring. Mange merker av chinch gress granulert insektmidler selges i hagen forsyne butikkene. Flytende chinch gress insektmidler kan også brukes for kontroll. Disse brukes bruker insektmiddel vedlegg som festes til slutten av en hageslange. Følg instruksjonene på etiketten.