Hvordan bli kvitt Bugs på planter naturlig

March 24

Hvordan bli kvitt Bugs på planter naturlig

Sterke kjemiske plantevernmidler ofte lekke inn grunnvann og forurense det, ifølge Ohio State University. Derfor er mange gartnere i dag begynt å velge å kvitte seg med feil på planter naturlig. Folk ønsker ikke å forurense grunnvann, og noen finner det også skremmende å spray potensielt giftige kjemikalier på hager, spesielt matavlinger. Gartnere kan bli kvitt bugs på planter naturlig litt lett med litt innsats og noen enkle forsyninger.

Instruksjoner

•Vaskestasjonen tømmes bort feil ved sprøyting utendørs planter med en strøm av vann fra slangen eller en klut og mild såpe på innendørs planter, som anbefalt av University of Minnesota.

•Bevegelsessensoren av store vedvarende avlyttinger, like larvene, for hånd.

•Prune av deler av planter med den verste pest infeksjon til å holde bugs sprer seg til resten av anlegget, som anbefalt av University of Minnesota.

•Introduce en naturlig predator av skadelige feil. National Gardening Association antyder ut marihøner i hagen, fordi de spiser bladlus og ikke skader planter. Hvis større bugs er et problem, prøve å tiltrekke seg feil-spising fugler i hagen med fuglebrett.

•Spray eller gni en naturlig hagebruk olje på planter. Ifølge National Gardening Association fungerer hagebruk oljer kvelning små insekter. Mest hagebruk oljer kommer fra råolje, men vegetabilsk-baserte hagebruk oljer finnes også.

•Trap snegler og snegler ved å fylle en grunne panorere med øl og plassere den i nærheten av planter. National Gardening Association forklarer at øl tiltrekker snegler. Øl lokker dem i pannen, hvor de drukne.

Tips og advarsler

  • Forhindre feil problemer i første omgang ved hjelp av sterile potting jord for nye potteplanter og kjøpe bare planter som viser ingen tegn til kyssevirus skade.