Hvordan bli kvitt Bugs på lilla Coneflowers

May 7

Hvordan bli kvitt Bugs på lilla Coneflowers

Lilla coneflowers er vakre, daisy-lignende blomster. Kronbladene brett ned og fra midten av blomsten, opprettes en kjegle figur, som er hvordan det blir navnet. Disse blomstene har rykte på seg som "bug-free" fordi de ikke synes å tiltrekke mange skadedyr; men er dette usanne. Feil som bladlus, spider mites og Trips finnes på lilla coneflowers.

Instruksjoner

•Bruk en kraftig spray vann å slå feil av coneflowers. Dette ikke bare vasker bladlus av anlegget men deres honeydew og løsner spider mites og deres bånd, samt Trips. Spray blomster tidlig på dagen slik at plantene har tid til å tørke i solen for å hindre fungal sykdommer.

•Spray såper insecticidal direkte på bladene, både topp og bunn, å drepe bladlus og andre insekter. Denne typen spray påvirker bare insekter på blomster; eventuelle feil som vises senere vil ikke bli skadet. Dette er et godt valg hvis du er klar til å kutte blomster og ta dem inne i huset, eller hvis du har tid å spray hver dag.

•Spray en systemisk insektmiddel på bakken rundt de lilla coneflowers; det vil bli tatt av røttene av blomster og arbeide seg opp i kronbladene. Eller spray den på bladene et raskere resultat.

Tips og advarsler

  • Insektmidler kan ikke være effektiv mot spider mites og kan også forverre problemet. Eggene påvirkes ikke av insektmiddel og så en gjenta programmet etter 10 til 14 dager ville være nødvendig.
  • Sjekk med direktenummeret tjenesten angående predatorer som du kan innføre i hagen din hvis spider mites eller andre insekter er et problem.