Hvordan bli kvitt Bugs og kakerlakker

September 10

Hvordan bli kvitt Bugs og kakerlakker

Som det er så mange insekter i verden, er det uunngåelig at du støter på dem i ditt hjem eller leilighet på enkelte punkt. En gang hver så ofte det skjer i ethvert hjem, men regelmessig kjører inn kakerlakker eller andre feil kan være distraherende og ekkelt problematisk. Når disse feilene kommer inn i ditt hjem eller leilighet regelmessig de kan være en kostbar hassle å håndtere, men etter noen bestemte trinn kan hjelpe blir du kvitt bugs og kakerlakker.

Instruksjoner

•Purchase en ny søppelbøtte eller søppelkassen med en forseglet topp for kjøkkenet. Kakerlakker og andre feil trekkes hovedsakelig inne i huset på jakt etter mat. Ved å kutte av tilgang til mat, vil dette kutte ned på sin utbredelse nesten umiddelbart.

•Seal hull og steder i huset eller leiligheten. Ingen sprekker eller hull i veggen, gulvplanker eller i taket, er også inngangspunkter for alle typer insekter, samt kakerlakker. Dette skal fylles med caulk som blander i fargen på veggen. Skjermer bør installeres på alle vinduer, så dette er en av de enkleste måtene feil å angi hus eller leilighet. Skjermen dører installeres også hvis du regelmessig holde døren til huset åpen.

•Spray plantevernmidler i områder der du har de største feilen problemene. Dette alternativet bør gjøres etter at du har lukket hjemme fordi sprøyting gift i hjemmet ditt der du, din familie og din pets bor ikke er den sunneste tingen å gjøre. Men noen ganger det er det eneste alternativet før du kaller en exterminator. Prøv å bruke organisk plantevernmidler eller bare sprøyting plantevernmidler steder du er sjelden rundt, som regjeringen under vasken.

•Anrop en exterminator. Dette kan være svært dyrt og bør bare hvis du har prøvd alle de andre alternativer selv først.