Hvordan bli kvitt bugs i planter

October 8

Hvordan bli kvitt bugs i planter

Et insekt eller skadedyr angrep kan alvorlig skade planter - inne og ut. Det er flere måter å kvitte seg med feil i planter. Noen metoder er mer miljøvennlig enn andre. Velg metoden som best dekker dine behov. Tørke av bugs kan være akseptabelt hvis problemet er begrenset, men hvis du har en stor infestation, det kan være upraktisk.

Instruksjoner

•Skjære av berørte blader og stammer. Hvis feil er tungt befengt i en bestemt del av anlegget, og forårsaker at en del å dø eller wilt, vil beskjæring delen redusere infestation. Bladlus angripe ofte indre kalesjen av trærne. Beskjære disse områdene ut og kaste dem bort. Dette vil tynne treet vekst. Avhengig av anlegget du har, noen vil regenerere tross overdreven beskjæring og andre vil være vansiret. Mange stauder, som tulipaner, kan håndtere blir kuttet tilbake overdrevet fordi de vil regenerere og spire igjen neste sesong. Busker som crape myrtle, men bør ikke være kuttet øverst fordi det vil resultere i sparsom gjenvekst. Selektiv beskjæring, som innebærer fjerning av noen av grenene gjennom baldakin, er en bedre idé.

•DIP en bomullsdott i rubbing alkohol. Løsningen har noen insecticidal effekt og vil bli kvitt bladlus og midd. Pass på å tørke på undersiden av bladene, også, fordi bladlus pleier å fylle flekkene.

•Vaskestasjonen tømmes Bredbladet planter med såpe og vann og en tøyet å kvitte seg med skalaer, oversiden, bladlus og andre små insekter. Bredbladet planter har bladene med en viktigste vein kjører nedover midten og mindre årer kommer fra hovedbygningen. Kombiner en gallon av vann med 1 tsp. av vaskemiddel. Gjenta vask hvis feilene. Denne metoden kan fungere for opptil flere måneder.

•Spray planter med en høytrykks-slange. Trykk sprøyting vil banke midd, bladlus, oversiden og Trips av planter. Gjenta så ofte som nødvendig.

•Apply insektmiddel spray. Få en som mål bestemte feil du arbeider med, og kontroller at løsningen er sikker for bruk på anleggene som du har. Hvis bruker spray utendørs, kontroller at det er ingen vind eller det lander på uønskede områder. Flytte munnstykket rundt hele anlegget, sørge for å målrette undersiden av bladene som topper. Følg program instruksjonene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Kjøp friske planter fra anerkjente forhandlere.
  • Bruke hansker og vernebriller ved insektmidler.
  • Holde nye planter atskilt fra andre i 30 dager for å sørge for at de ikke er infisert med skadedyr.
  • Se over planter regelmessig å sørge for at de ikke har skadedyr.
  • Kaste bort planter som er alvorlig infisert hvis de er enkle å erstatte.