Hvordan bli kvitt brun vann i et basseng

April 20

Hvordan bli kvitt brun vann i et basseng

Omsorg for et svømmebasseng kan være en utfordring. Det er mange faktorer å ta hensyn samtidig legge kjemikalier. Et problem du kan få er en endring i vannfarger. Finnes det en rekke farger svømmebasseng vann kan endre til, og alle mener noe lignende men annerledes. Heldigvis, behandling er mer eller mindre det samme. Brun vann skyldes jern korrosjon eller mangan. Det kan hende du kan løse problemet uten fullstendig drenering og påfylling bassenget.

Instruksjoner

•Bruk en pool test stripe for å måle hvor mye pH og alkalitet i vann. Bruk kjemikalier for å justere disse nivåene før de faller innenfor normalområdet.

•Bruk en chelaterande agent, også kjent som en sequestering agent, i bassenget binde mangan eller overflødig. Kontroller at filteret kjører riktig.

•Shock bassenget omtrent 24 timer etter agent. Multiplisere antall gallon i bassenget med 8.34. Dele svaret 1 million. Dele at svaret av 10 å finne ut hvor mange pounds av klor er nødvendig å sjokkere bassenget.

•Test pH-nivået, alkalitet og hardhet til bassenget ditt vann igjen. Juster disse nivåene med kjemikalier før de er innenfor deres riktig.