Hvordan bli kvitt brun Marmorated stinker feil

June 22

Hvordan bli kvitt brun Marmorated stinker feil

Brun marmorated stinker bugs er brun feil som er formet som en spade og være forskjellig i utseende fra andre stinker feil med hvite bånd rundt antenner og magen. De pleier å fest i hager og kan komme inn i hjem. De lar også en lukt, hvilke er hvorfor de kalles stinker feil. Hvis du går på dem, forlater de en stank bak som vil vare i flere timer. Det er svært vanskelig å bli kvitt de brune marmorated stinker bugs, men det er mulig.

Instruksjoner

•Spray syntetiske pyrethroid, men bare spray utenfor. Brun marmorated stinker feil tendens til å hjemsøke i hager og trær. Spray hagen og trær med en syntetisk pyrethroid ukentlig utover høsten.

•Cork opp Vinduer og dører til huset. Stinker feil få i hjemmet hvis der er sprekk og små åpninger. Corking dette på kantene på dører og Vinduer vil redusere brun marmorated stinker bugs inn hjem.

•Bytt vindu skjermene som har hull i dem. Stinker bugs kan angi hjem gjennom brutt ned skjermer eller de som har tårer eller hull i dem.

•Vacuum den brune marmorated stinker feil. Hvis de får inn i hjemmet ditt, deretter vakuum dem og kaste vakuum bag, siden deres odor vil nøle og lukte opp hjemmet ditt hvis du ikke.

•Plasser vann i en sprayflaske. Bland to dråper oppvaskmiddel i vannet og riste den opp. Spray det på stinker bugs vises i hagen eller utenfor hjemmet. Dish såpe vil tørke stinker feilene opp og hindre dem i å flytte rundt.