Hvordan bli kvitt bladlus uten å skade blomster

May 11

Bladlus, også kjent som plante lus, er små, pæreformet skapninger som kan infisere planter og ødelegge bladene. Bladlus kommer i mange forskjellige farger-grønn, rød, brun, svart, gul og hvit- og har liten rør stikker ut av kroppen sin tilbake ender. Disse insekter suge næring fra blader, stilk og røtter av planter, og kan overføre virus og sopp som kan svekke næringsplanten. De finnes vanligvis i tempererte klima. En hard fryse vil drepe dem av.

Bladlus kan styres på en rekke måter uten å skade delikat blomstrer på planter, bruke sterk insektmiddel forbindelser til mer naturlig metoder.

Instruksjoner

Hvordan bli kvitt bladlus uten å skade blomster

•Spray med vann. En kraftig spray vann vil løsne bladlus av anlegget, og noen av insekter vil ikke finne veien tilbake. Dette er i beste fall et midlertidig tiltak.

•Kontroller din egen insecticidal såpe. Bland 2 ts av mild oppvaskmiddel eller Klesvask oppvaskmiddel til en sprayflaske med varmt vann. Rist for å bland godt. Spray på toppen og bunnen av bladene en gang i uken gjør at alle bladlus dekkes helt til bladlus er borte.

Foreta en mer potent bladlus drepe concoction ved å kombinere:· 1,5 ss. natronGÅ· 1 ss. vegetabilsk oljeGÅ· 1 ss. Murphy's Oil såpeGÅ· 1 ss. eddikGÅ· 1 gallon vann.

Spray på topper og bunner blader å dekker bladlus.

Bruk US Department of Agriculture oppskriften:· 2 tsp. parabol-vask såpeGÅ· 1 kopp vegetabilsk oljeGÅ· Bland med varmt vann i sprayflaske, riste og spray på anlegget hver 9 til 10 dager.

Kjøp en kommersiell insecticidal såpe som Bonide, Schultz eller Pyola. Disse produktene har vist seg for å være en trygg og effektiv måte å eliminere skadedyr på planter. Insecticidal såpe er en svært raffinert flytende såpe. Den brukes i en 1 tommers 2 tommers løsning (eller 1 til 2 ounces per gallon). For best resultat, spray tidlig på morgenen så anlegget kan tørke av kvelden. Først, spray hele anlegget med rent vann. Deretter spray insecticidal såpe løsningen på både topper og bunner i blader. Vent 30 minutter. Deretter spray hele anlegget igjen med rent vann.

•Prøv en pyrethrin forbindelse. Pyrethrins er forbindelser utvunnet fra krysantemum planter. De er en sikker og effektiv måte å eliminere skadedyr som bladlus uten å skade blomster. Pyrethrins er vanligvis støv eller ekstrakter raskt absorbert av nervesystemet av insekter. Sammensatt vil drepe de fleste bladlus, men noen kan overleve. Prøv ikke å pusten pyrethrin sammensatte, som det kan føre astmatisk reaksjoner, nasal symptomer, hodepine, kvalme og andre reaksjoner.