Hvordan bli kvitt bladlus på roser organisk

June 17

Hvordan bli kvitt bladlus på roser organisk

Bladlus er små insekter størrelsen på en pin hode. De skade roser og andre planter ved å suge sap eller saft ut av anlegget. I tillegg til skade eller drepe din rose busker, kan bladlus bære sykdommer. Disse vemmelige små bugs formere seg raskt og dekker helt en rosebusk. Mens kommersielle produkter er tilgjengelig for å hjelpe du kvitte seg med bladlus, inneholder disse produktene vanligvis kjemikalier som kan være skadelig for miljøet. Økologiske metoder er tilgjengelige for du bladlus fra rosene.

Instruksjoner

•Fyll en sprayflaske med 1 ss. oppvaskmiddel, 1 tsp. vegetabilsk olje og vann. Riste løsningen å blande før bruk. Coat bladlus-infested roser med vaskemiddel spray å drepe dem, gjentatt spray etter hver regn eller vann.

•Fyll 1 gallon av vann i en tom mugge. Sted tre SS. hakket hvitløk i en cheesecloth og knute duken for å holde hvitløk inni. Bratt hvitløken i vannet for en uke å gjøre en hvitløk te spray å drepe bladlus.

•Fjern cheesecloth fylt med hvitløk fra muggen. Hell hvitløk te i en tom sprayflaske.

•Spray hvitløk spray på gjenværende bladlus på rosene. Spray på undersiden av bladene og blomst kronblad. Fortsette å bruke hvitløk og oppvask vaskemiddel sprøytemidler i flere uker for å sikre at alle bladlus er fjernet fra rosene.

Tips og advarsler

  • Bladlus har en tendens til å samles på undersides av blader og inne ung, ømme rose knopper.
  • Du vil også se når bladlus finnes fordi maur mate ut av en nektar produsert av bladlus.
  • Svart mold på rosebusk løvverk og blomster er forårsaket av dryppende nektar fra bladlus. Mens den svarte mold selv ikke skade din roses, forhindrer den solen fra å komme til den delen av anlegget.