Hvordan bli kvitt bakterier i en gammel våt kjeller

February 19

En fuktig gamle kjelleren er ikke bare en stygge ting; Det er en risikabel ting. Risikabelt fordi vannet som sivet inn i kjelleren kan ødelegge huset og det inviterer bakterier og mugg å trives, og dermed utgjør en trussel til huset og eierens helse. Følgende er ideer om hvordan å bli kvitt bakterier i en gammel våt kjeller.

Instruksjoner

•Extract samlet vann. Vann som har sivet inn i kjelleren kan skyldes regn eller flom. Selv om det er ganske vanskelig å fjerne vann i kjelleren, må hjem eieren gjøre det rett etter regn stopper eller flom avtar. Jo lenger forblir vannet i kjelleren, jo større mengden bakterier som vil bo i den. Bruk vannpumper og fjerne vannet manuelt. Hvis du ikke gjør det på egen hånd, kan du søke hjelp fra erfarne entreprenører i ditt område.

•Rengjør hele kjelleren. Hvis du finner utpakking vann som vanskelig, vent til du starter rengjøring kjelleren og tørke ut rester igjen av vannet. Det er ingen tvil at kjelleren på dette punktet er krydde med bakterier. Ha kan ført flomvannet som seeped i søppel og kloakk. Du kan fortelle hvis muggsopp starter å avle i kjelleren når du lukter noe muggen.

•Bruk et desinfeksjonsmiddel. Først fortynne såpe i varmt vann og skrubb hele kjelleren; La det tørke før desinfiseringsmidlet. En vanlig måte å desinfisere er ved å fortynne blekemiddel med vann og søker løsningen til hele hele kjelleren. Kontroller at du bruker hansker og maske mens du gjør dette. Du må kvitte seg med fuktig tre akkumulert fuktighet.

•Vanntett kjelleren. Du kan beskytte ditt hjem fra flom og andre vann seepage. Dette vil forhindre mugg fra voksende. Du kan starte dette forsegle sprekker og hull på kjeller veggene. Du kan bruke epoxy for små og sement for større. Vann proofing forbindelser finnes i din lokale jernvarehandel. Imidlertid overholder vanntett blandinger ikke vanligvis malte vegger. Det er nødvendig å skrape av maling fra veggen med sandpapir. Hvis du tror at du kan gjøre dette på egenhånd, kan du søke profesjonell hjelp.

Tips og advarsler

  • Webstedet EPA (Environmental Protection Agency) for å lære mer om ulike mugg og mugg. (Se ressurs Link).
  • Hvis lukt fra bruk av kjemikalier medfører tap av pusten, ikke prøv å fullføre aktivitetene alene. Kontakt en profesjonell til å hjelpe.