Hvordan bli kvitt av ugress og steinene i hagen din

September 1

Hvordan bli kvitt av ugress og steinene i hagen din

Fjerning av steiner og ugress fra en verftet er ikke en engangs innsats men en pågående prosess som krever konstant årvåkenhet og rutinemessig vedlikehold. Oppdage steinene i hagen din måneder eller uker etter du trodde det var rock-fri angir verken feil fra din side eller skade av noen andre. Akkurat som ugress vil returnere, vil tidligere usett steiner overflaten. Å etablere et mønster av oppmerksomhet på detaljer, sikrer best sjanse til en relativt rock-fri og weedless hage.

Instruksjoner

•Walk lengden av verftet i rader med en boks å holde små og mellomstore bergarter. Hvis du finner noen løs stein, trekke dem ut for hånd og plassere dem i boksen. Hold små steiner atskilt fra frodige tunet avfall.

•Dig ut store steiner med en spade og få hjelp til å flytte dem ut av hagen din. Hvis rock er unik i form, kan du vurdere å plassere den på plenen som en dekorativ ornament.

•Myke fjerne ugress, inkludert taproot når dette er aktuelt. Hvis en del av denne forankring roten står i jord, er Luke sannsynlig å regrow. Forkast ugress og andre plante avfall inn i en plen bag.

•Bruk Luke mordere nøye, som uriktig bruk kan medføre døde gress, grønnsaker, blomster og trær som du vil beholde. Les instruksjonene nøye før du bruker kjemiske Luke drepe agenter på hagen din.

•MOW din gårdsplass med en pose å fange hodene av blomstrende ugress og Luke utklipp slik at ny vekst ikke spres gjennom tunet. Ikke klippe gresset for lav, da dette kan tørke ut og gul eksisterende gresset.