Hvordan bli kvitt av termitter i en husvegg?

September 14

Hvordan bli kvitt av termitter i en husvegg?

Hvis du tror du har termitter lever i veggene i hjemmet ditt, finnes det måter du kan prøve å bli kvitt dem selv før du kaller en exterminator. Din suksess avhenger i stor grad på størrelsen av infestation. Den underjordiske termitt er den vanligste termitt. De vil bygge tunneler gjennom jorden hjem og spise ved struktur for mat.

Instruksjoner

•Determine hva slags termitt du har. Underjordiske er den vanligste. Et avslørende tegn på disse termitter er gjørme-baserte tunneler de vil bygge gjennom jorden leder mot huset. Drywood termitt er den neste vanligste typen termitt. De vil etterlate små hauger av tre støv og avføring nær bunnen av ditt hjem og vegger.

•Purchase en kommersiell termitt morder fra enten lokale maskinvare lagre eller online. Kjøpe en flytende plantevernmidler har du underjordiske termitter. "Lokale" er den vanligste gjør det selv termitt plantevernmidler. Drywood termitt er mye vanskeligere å utrydde selv; Det anbefales vanligvis å kalle en profesjonell.

•Dig en grunne grøfter rundt utsiden av hjemme med en liten spade. Spray plantevernmidler i grøften hele grunnlaget for ditt hjem. Avhengig av din termitt koloni, bør du merke effektene innen få dager. Plantevernmidler blir aktiv i din jord for opp til et par måneder.

Tips og advarsler

  • Les advarslene på baksiden av din plantevernmidler og følg produsentens instruksjoner. Hvis du ikke merke en nedgang i termitt aktivitet innen en uke av programmet, kan du ringe en profesjonell exterminator.