Hvordan bli kvitt av Miller med parafin

April 7

Miller møll er en ufarlig rekke moth som kommer ut i løpet av våren og forsommeren; vanligvis rundt mai og juni. Selv om de ikke er skadelig for helsen som fluer, miller møll legger egg i matvarer som mel eller havre, og de kan raskt hjemsøke et hjem. Miller møll har andre navn, som pantry møll og torv webworm. Ved webworm navnet refererer det vanligvis til møll i larver fasen. Bli kvitt møll når de har invadert en gårdsplass, er mulig å bruke en parafin emulsjon.

Instruksjoner

•Boil en gallon av vann. Mål en halvkilo pulverisert vaskerom såpe, og hell den i kokende vann. Bland til såpe er fullstendig oppløst.

•Legg ½ en gallon av parafin til såpe og vann blanding. Bland parafin i raskt med rask omrøring. Ifølge Michigan State University er en smør kjerne et velegnet verktøy for å blande, men elementer som en stor gripende skje, vil fungere så lenge den blander raskt. Holde under omrøring til blandingen ser kremet. Dette er en parafin emulsjon.

•Kontroller en fortynnet med vann og emulsjonen i en sprayflaske. Fortynn med en del parafin emulsjon og 50 deler vann. For eksempel hvis en teskje av parafin emulsjon, legge en kopp pluss to ts vann.

•Spray fortynne utsiden. Parafin blandingen er utformet for miller møll som har infisert et utendørs område, for eksempel gården, og er i torv. Spray hele infested området og områdene rundt.

Tips og advarsler

  • Gjøre mindre grupper av parafin emulsjon for liten målestokk og mellomrom ved å halvere målene til beløpet er overkommelig for personlige behov. For eksempel gjør en blanding som er halvparten av benytter halv gallon av vann, halvt pund av vaskerom såpe og ¼ en gallon av parafin.
  • Gjøre blandingen i et godt ventilert område. Prøv å unngå puste i røyk parafin.
  • Unngå å bruke blandingen innendørs eller i nærheten av mat. Om blandingen er relativt trygt, sammenlignet med plantevernmidler sprayer som ofte ikke fungerer, er parafin ikke sunt å ingest - uhell eller ellers.