Hvordan bli kvitt av hjemme

October 14

Hvordan bli kvitt av hjemme

Så, lurer du på hvordan å kvitte seg med sommerfugler hjem? Bekymre ikke deg klær møll, det er faktisk veldig lett å drepe møll. Ved å gjøre et par ting som å holde fuktighet og betaler oppmerksomhet til belysning og møbler du kjøper vil holde møll bort.

Instruksjoner

•Remember at de fleste kler møll henge rundt i skap og mørke steder så de ikke liker naturlig belysning. Lysrør fungerer perfekt i situasjonen for å bli kvitt møll. Å sette en utenfor huset samt innsiden skapet er en god idé å hindre dem.

•Jeg vedder rett om nå du ønsker for å drepe møll, rett? Du kan bruke et produkt som kalles Ficam-D. Du kan sette dette produktet er kriker og kroker av huset og vil de begynne å dø.

•Moderne møll vil plante larver i stoffer. Hvis huset har mange møll, sjansene er de fleste av klærne har baby møll kommer ut av skapet. Du kan drepe møll av stryk klær. Hva du gjør er steking Larvene så de ikke klekkes. En annen måte å kvitte seg med møll er også ta hensyn til møbler du kjøper. Hvis det ikke er laget av eik cedar, bør du endre dresser. Kister som har cedar inneholder naturlige oljer som møll egentlig ikke liker. Vil de trolig bli fra dem.

Tips og advarsler

  • For å kvitte seg med er i sikte, kan du også bruke vaccuum sugekraft.