Hvordan bli kvitt av biller i furutrær

February 19

Biller furutrær forårsake ødeleggelse og død av mange trær hvert år. Biller bar inn i treet gjennom bark, forårsaker mange hull. Andre skadedyr invadere treet gjennom disse hullene og fugler peck inni dem å fange skadedyr for mat. Dermed opprettes enda større hull. Biller reprodusere og legge egg bak barken i et trygt område for sine små å utvikle og forårsake trær å dø. Furu tre biller flyttes til andre pines i området og kan drepe store tall i en region raskt.

Instruksjoner

•Fyll en gallon av vann i en sprøyta. Tilsett en unse av plantevernmidler som inneholder cypermethrin. Tilsett en unse av plantevernmidler stikker additiv. Skru på lokket sprøyta tett. Riste siden og opp og ned i en virvlende bevegelse å blande kjemikalier med vannet grundig.

•Pump sprøyta å få maksimal pressurization av plantevernmidler. Vri håndtaket øverst mot klokken for å løse det og pumpe den opp og ned. Fest håndtaket ved å senke det i kategoriene og vri det med klokken til låst posisjon.

•Plasser en stige nær treet så spray vil nå toppen av treet. Ikke plass stigen nært nok slik at overspray vil komme ned i øyne eller ansikt. Slå sprøyta munnstykket helt med og deretter litt mot urviseren å få en strøm av plantevernmidler.

•Spray tre starter på toppen. Gjennombløtes det med plantevernmidler slik at den går ned furu nåler, lemmer og bagasjerommet i en strøm. Spray i noen små hull i treet.

•Gjenta denne fremgangsmåten en gang pr. måned å kvitte seg med biller furutrær. Spray alle furutrær i hver behandling så biller ikke forlate behandlet trærne og invadere sunn furutrær.

Tips og advarsler

  • Hvis skaden er omfattende til et bestemt tre, er den eneste metoden for ridding området furu biller å redusere treet og fjerne den fra eiendommen.
  • Inspisere alle furutrær månedlig for å observere bille aktivitet. Spray furutrær kvartals som et forebyggende tiltak hvis furu biller er utbredt i regionen.
  • Skyll sprøyter grundig med vann for å rense alle plantevernmidler rester. La lokket av sprøyta slik at noe vann inni fordampe. Forlater plantevernmidler i en sprøyta under press gjør sprøyta slutten lekkasjen og eksplodere potensielt.