Hvordan bleke arbeid?

May 27

Hvordan bleke arbeid?

Blekemiddel og dens bruksområder

Bleach er en vanlig produkt i nesten hvert hjem. Det er hovedsakelig to ting. Først det renser, desinfiserer og dreper bakterier. Folk bruker blekemidler ved å fortynne det med vann og ulike rom i hjemmet - oftest, badet og kjøkkenet. På grunn av sin bakterie dreper makt den kan også brukes på hus fasader for å drepe mold. Andre blekemiddel til å bleke klær. Klær som kan ha vært farget og ikke kan lagres ved hjelp av vanlige vaskemiddel, kan bringes tilbake til livet ved å legge til en kopp blekemiddel i vaskemaskinen din.

Hvordan bleke bleke?

Det er en enkel måte at blekemiddel whitens klær og tekstiler. For å forstå blekemiddel må du først forstå farge. Chromophores er kjemiske forbindelser som i utgangspunktet forårsake farge eller vise fargen. Å endre fargen må du endre sammensatt. Dette gjøres med blekemiddel på grunn av oksygen i blekemiddel. Oksygen bryter opp kjemisk obligasjoner av chromophores molekyl tar bort delen som avslører farge. I noen tilfeller maskerer det faktisk delen som avslører fargen så du ikke se den.

Hvordan bleke desinfisere?

Bleach faktisk inneholder klor. Klor er et stoff som brukes for å drepe bakterier i bassenger og i vårt drikkevann. Så kan du riktig anta at klor i blekemiddel arbeider også for å drepe eventuelle bakterier som det kommer i kontakt med. Mange har vært bekymret for klor i drikkevannet, men klor er hva holder vannet trygt å drikke. Uten klor inneholder vannet sykdommer som kan gjøre deg voldsomt syk eller selv dø. Klor i blekemiddel brukes også til å sikre bruk fordi den dreper mugg, bakterier, og selv algaes. Det er kanskje den mektigste bakterie-killer, og det er at nesten alle husholdninger i USA holder en konstant flaske på siden.

Andre bruksområder for blekemiddel

Dette er en liste over måter du kan bruke blekemiddel i ditt eget hjem: for å rense babyens klut bleier, for å rense søppelbøtter, rene toaletter, rent bad, ren kjøkken, få mold av kjøleskap, få mold av din ytterkledning, bleke klær, bleke joggesko for å gjøre dem ser ut som ny, ren flekker på teppet, rense katten søppel boksene , rense barneleker, ren former av dekk, ren svømmebasseng liners og få flekker av møbeltrekk.