Hvordan blåse linjene i en Inground basseng

September 12

Når du vil lukke en inground basseng, må du blåse linjene sørge for at de er gratis vann. Dette trinnet er ofte gjort ved hjelp av en kompressor eller vakuum. Mens prosessen kan virke litt skremmende på først kan du gjøre det på egen hånd og fullføre oppgaven på få minutter. Vannet vil deretter bli skjøvet gjennom et filter og ut av linjen. For å oppnå dette trinnet, kan du bruke noen verktøy og materialer.

Instruksjoner

•Hook vakuum eller kompressor bassenget filtersystemet tilbake linjene. Gjøre dette ved å skru kompressoren passer til pumpens bunnpluggen å forsegle alt tett.

•Vri på luftkompressor eller vakuum og vente bobler til skjemaet fra bassenget er tilbake jets. Sett røret under bassenget når du se bobler forming. Dette er et tegn på at vann har blitt blåst ut av røret.

•Gjenta trinn 1 og 2 for skimmer rørene på sugesiden av bassenget. Installere Gizmo-type skruen i beholderen når boblene begynner å danne å sikre en tett forsegling.

•Blow ut bassenget sakte linjen etter blåser tilbake linjene og skimmer rør. Bruk samme fremgangsmåte som i trinn 1 og 2. Plugg den viktigste dreneringsrør så snart du se bobler forming av linjen.

•Apply duct tape på alle den utsatte rør for å forhindre alle rusk eller rester fra å komme i linjene. Bruke flere lag å sørge for at rørene er godt sikret etter avregning.

Tips og advarsler

  • Ikke la skimmer linjene når koblet til kompressoren eller vakuum å unngå vann fra fryser.