Hvordan binde en Jade plante

March 1

Jade anlegget, også kjent som et vennskap treet, heldig plante eller penger plante, er en flerårig saftige innfødt til Sør-Afrika, og er en felles houseplant over hele verden. Jade planter produserer lite, behagelig rosa blomster. Saftige planter som jade krever vanligvis mindre vann enn andre planter, spesielt om vinteren. Jade planter kan også dyrkes med bonsai-teknikk, som krever en kombinasjon av beskjæring og binding til holde anlegget liten og forme det den dyrker design. Jade planter gjøre stor bonsaitrær; imidlertid kreves noen forsiktighet når bindende grenene å få en bestemt vinkel for vekst, fordi stilkene er myke og kan bli skadet av altfor stramt bindinger eller vanskelig wire.

Instruksjoner

•Stasjon en bambus eierandel i jorden som nær stammen av jade anlegget som du kan. Hvis stammen av anlegget er allerede på vinkelen, så rettferdig løpe innsatsen parallelt stammen; men hvis du vil endre stammen, må det gradvis. Første vinkel innsatsen slik at det er nærmere ønsket vinkel, halvveis mellom ønsket og faktiske vinkelen på stammen.

•Bind stammen av anlegget til innsats på 2-tommers intervaller med korte stykker av aluminium wire. Pass på ikke å binde for hardt, så stammen av jade anlegget er ganske myk, og kan lett brekke hvis den er bøyd for mye.

•Stasjon mer innsats i skitt under greinene som du ønsker å binde slik at de vokser i en ny retning. Hvis anlegget er allerede ganske store, bør en eller to innsats nok til å støtte grenen i sin nye vinkel.

•Twist et stykke aluminium wire fast om hver innsats på høyden du vil holde grenene, etterlot to gratis ender to eller flere inches i lengde.

•Løft opp eller bøye grenene til høyden på innsatsen der du har satt ledningen, og bryte de ledige endene på aluminium ledninger rundt grenene. Ta vare ikke å bryte dem altfor godt, men brytes bare godt nok for å holde grenene på plass.

•Overvåk veksten av hesten anlegget, og flytte og justere ledninger som grener og stammen avle betydeligere.

Tips og advarsler

  • Ikke tillate ledningene på grenene eller stamme å få strammer, som dette vil kutte av sirkulasjon vann i anlegget og drepe grenen eller selv hele anlegget.