Hvordan bevare tørkede blomster presset med voks papir

August 29

Hvordan bevare tørkede blomster presset med voks papir

Blomster lyse opp et rom, legge duft, farge og naturskjønnhet. Når blomstene du nyter fikk for en spesiell anledning kan du ønske du kunne nyte dem lenger enn et par dager. Tørking blomster er én måte å gjøre blomster vare lenger. Metoder for blomst bevaring inkluderer trykke tørkede blomster mellom voks papir. Trykker blomster og planter i voks papir beholder blomster og planter, inkludert farger, noe som gjør dem perfekt for rammer eller andre håndverk.

Instruksjoner

•Skjære blomster du vil beholde. Trim av eventuelle wilting eller misfarget blomster og planter med en saks.

•Plasser et tykt lag av gamle avisen på din flat arbeidsflate, deretter lå et stort stykke av voks papir på avisen med voksaktig siden vendt oppover. Plasser blomstene du ønsker å trykke så blomstene er vendt oppover og løvverk og blomster er i posisjoner der du vil at de skal bevares. Sikre du la et par inches mellom hver blomst, og lå et stort stykke voks papir på blomstene med voks siden vendt ned.

•Dekk blomster med en annen lag av gamle avis, og deretter sette en stor, tung bok på toppen av blomster og avis å trykke dem ned. Bruk mer enn én bok, om nødvendig for å sikre at alle blomster og planter er trykket. Gir blomstene forbli under avisen og bøker for fem til 10 dager, avhengig av størrelsen av blomster, til de er tørre og trykket.

•Kontroller blomster etter fem dager å se hvis fuktighet er borte. Hvis ikke, dekk blomster igjen med avisen og tunge bøker og fortsette å trykke blomster og planter i noen dager.

•Fjern de tunge bøker og aviser fra presset blomster. Tørket, presset blomster kan brukes eller bevart ytterligere ved å trykke dem mellom lag med voks papir med en klær jern. Heat jern til innstillingen "Lavt", deretter forsiktig trykke ned med oppvarmet jern å fusjonere lag med voks papir med presset blomster i mellom.

•Trim bort overflødig voks papir fra rundt presset blomster, forlate en margin på et par millimeter voks papir.

Tips og advarsler

  • Spray trykket blomster beholdes ikke i voks papir med skjellakk for mer langvarig tørkede blomster.
  • Bruk pressede blomster for inlays, innrammet håndverk og hjemmelaget bokmerker.
  • Pressede blomster beholdes ikke i voks papir er ekstremt skjør og sprø og kan lett brekke.